Izazov

23.05.2012.

Da Krule izdaje knjigu, odavno već zna svaki lički medvjed, a i svaki dobro informirani bloger. Nakon tri i pol godine bloganja (on sam bi rekao – krvavog rada), skupio je neke tekstove objavljene na blogu, a i neke posve nove te ih je ukoričio. Stoga je odlučio počastiti blogere s jednom svojom knjigom.

Kako bismo stvar malo začinili, odlučili smo vas izazvati. Isučite olovke, obrišite prašinu s pisaćih mašina, razgibajte prste i dohvatite tastaturu – avantura počinje.

Izazov se sastoji od onoga u čemu ste najbolji – od priče. Tema – Lika.

Jeste li bili kad u Lici, kako je doživljavate, kako doživljavate Ličane, možda ste pak odrasli u Lici, možda ste susreli pravog ličkog medvjeda, imate neku zanimljivu zgodu iz Like – opišite je…

Priča ne smije sadržavati više od 400 riječi. Sudjelovati u izazovu (a i glasanju) mogu svi blogeri koji do početka ovog književnog izazova imaju blog na Blog.hr domeni s barem tri suvisla posta. Svoju priču (dobro pazite na broj riječi) i obavezno link na svoj blog pošaljite na mail urednik@blog.hr od danas, 23. svibnja, do 30. svibnja u ponoć. Kako priče budu pristizale, tim slijedom ćemo ih ovdje objavljivati. Priče koje imaju više od 400 riječi nećemo objaviti.

Od objavljenih priča Krule i uredništvo će odabrati pet koje ulaze u finale. 1. lipnja ćemo objaviti pet odabranih priča i tad opet nastupate vi. Između pet priča svojim glasovima u komentarima odabrat ćete najbolju priču u razdoblju od 1. do 5. lipnja u ponoć. Zbrajat će se samo glasovi blogera koji do 23. svibnja imaju blog s barem tri suvisla posta. Svoj glas/komentar možete ostaviti ispod svake priče za koju smatrate da je najbolja priča o Lici. Ako dvije, ili više, priča budu imale isti broj glasova, Krule će odabrati najbolju i njenom autoru pokloniti svoju knjigu.

Mi smo vas izazvali, sad je vrijeme da vidimo koliko ste spremni na avanturu…

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.